Fitness Samson Sport Resort

Upravljavec osebnih podatkov je Gregor Gričar s.p., Kolodvorska 9, 4260 Bled.

KO OBIŠČETE NAŠO SPLETNO STRAN

Ko obiščete našo spletno stran, za kratek čas, najdlje pa do konca seje, shranimo vaš IP naslov. Če naš sistem ugotovi, da ne izvajate nobenih dejavnosti, ki bi ogrozile delovanje naše spletne strani, se ta podatek samodejno izbriše.

V primeru, da naš sistem ugotovi, da izvajate aktivnosti, ki so očitno nezakonite ali očitno uperjene v smer onemogočanja delovanja spletne strani, se vaš IP naslov shrani trajno in ga naš sistem uvrsti na črno listo IP naslovov (“black list“) in vam posledično onemogoči nadaljnjo uporabo spletne strani.

PODROBNEJE

Pravni temelji za obdelavo osebnih podatkov: na podlagi lastnega zakonitega interesa (6(1)f člen Splošne uredbe) upravljavec osebne podatke obdeluje tudi za namen varnosti spletne strani in preprečevanju nezakonitih aktivnosti na njej (denimo vdorov).

Kategorije uporabnikov: ponudnik gostovanja spletne strani in ponudnik varnostnih rešitev. Uporabniki osebne podatke obdelujejo izključno po navodilih in pod nadzorom upravljavca.

Rok hrambe: najdlje do konca seje (splošno pravilo) oz. trajno (za primere poskusa zlorab). Pravice posameznikov: ugovor, dostop do podatkov, popravek, omejitev obdelave. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po e-pošti info@fitnessamson..

Možnost pritožbe: zoper ravnanje upravljavca v zvezi z varstvom osebnih podatkov je mogoča pritožba oziroma prijava pri Informacijskem pooblaščencu RS.

PIŠKOTKI

Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke:

ID

Opis

Veljavnost

Domena

CookieLawInfoConsent
1 leto
fitnessamson.si
PHPSESSID
do konca seje
fitnessamson.si
PH_HPXY_CHECK
do konca seje
fitnessamson.si
_ga
1 leto
google.com
_ga_BCSHZ86XJ8
1 leto
google.com
_gat_gtag_UA_65517196_1
do konca seje
google.com
_gid
1 dan
google.com
Scroll to Top